2018

Nations League in Europa

In september 2018 werd de meest recente innovatie voor internationaal voetbal van de UEFA gelanceerd: de UEFA Nations League. Het basisdoel is om 'betekenisloze' vriendschappelijke interlands te vervangen ten gunste van een competitief toernooi in de traditionele competitie.

2018

Voetbal in Rusland

De 21e editie van het internationale voetbal toernooi vindt plaats in Rusland tijdens de zomer van 2018.

De Russen spelen hun eerste wedstrijd in het Luzhniki-stadion in Moskou op 14 juni om 17.00 uur tegen Saoedi-Arabië. Saoedi-Arabië is het enige team dat lager gerangschikt is dan de gastgever. De finale van het wk vindt plaats in Moskou in het Luzhniki Stadion op zondag 15 juli. Een maand van voetbal koorts begint aan de gang te komen als de competitie begint in Rusland! Helaas doet Nederland niet mee bij dit grote toernooi, maar er zijn nog steeds fantastische avonden met een goede sfeer te verwachten. Regerend kampioen Duitsland zal in Groep F de elftallen uit Mexico, Zweden en Zuid-Korea ontmoeten als zij deze zomer hun kroon willen verdedigen:

Een project van

MeettheGermans.info - created by German Expats for German speaking Internationals
          GermanExpats.info - created by German Expats for German speaking Internationals

Uw gratis netwerk van Duitse expats voor Duitstaligen in het buitenland.

.

Public Viewing

Voetbal kijken in Nederland

Om de twee jaar krijgen wij - Meet the Germans  & German Expats - talloze vragen over Public Viewings in Nederland met betrekking tot het WK of EK. De vraag, die wij dan vaak lezen, is: "Waar kan ik het WK samen met andere voetbalfans kijken?".

Public Viewing is een uitdrukking die in Duitsland wordt gebruikt voor het live uitzenden van sportevenementen in een publieke ruimte. Deze uitdrukking werd bekend in het jaar 2006 tijdens het WK in Duitsland. De Nederlanders zeggen "WK kijken". Vanwege strikte richtlijnen en wetten in Nederland is het erg moeilijk om een ​echte ​Public Viewing rond te krijgen. Het is gemakkelijker om het WK in een restaurant of kroeg te bekijken.

Meet the Germans organiseert "Public Viewings" voor bijna alle Duitse wedstrijden in Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Je bent niet in Utrecht? Ga dan naar ons overzicht en vind jouw Public Viewing voor het WK, EK of Nations League:

Je organiseert ook een middag/avond "voetbal kijken"?

Je organiseert ook een Public Viewing? Stuur ons dan een bericht en wij zullen jouw evenement gratis en vrijblijvend op onze site zetten.

Contactformulier