Frankrijk 2019

Wereldkampioenschap voetbal vrouwen

Het vrouwen wk vond voor het eerst plaats in 1991. Op dat moment speelden slechts 12 nationale teams het tegen elkaar, 2019 nemen tijdens de 8ste competitie 24-teams deel. De spellen worden gespeeld in Frankrijk van 7 juni tot 7 juli 2019. Nadat zij in groep in zes groepen tegen elkaar hebben gespeeld, wordt de Wereldkampioen 2019 bepaald in de knock-out-fase.

Een project van

MeettheGermans.info - created by German Expats for German speaking Internationals
        GermanExpats.info - created by German Expats for German speaking Internationals

Jouw gratis netwerk van Duitse expats voor Duitstaligen in het buitenland.

 

Fußball schauen

Public Viewing in den Niederlanden

Elk jaar krijgen wij - Meet the Germans & German Expats - talloze vragen over Public Viewings in Nederland met betrekking tot het WK of EK. De vraag, die wij dan vaak lezen, is: "Waar kan ik het WK samen met andere voetbalfans kijken?".

Public Viewing is een uitdrukking die in Duitsland wordt gebruikt voor het live uitzenden van sportevenementen in een publieke ruimte. Deze uitdrukking werd bekend in het jaar 2006 tijdens het WK in Duitsland. De Nederlanders zeggen "WK kijken". Vanwege strikte richtlijnen en wetten in Nederland is het erg moeilijk om een ​echte ​Public Viewing rond te krijgen. Het is gemakkelijker om het WK in een restaurant of kroeg te bekijken.

Meet the Germans organiseert "Public Viewings" voor bijna alle Duitse wedstrijden in Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal Station. Je bent niet in Utrecht? Ga dan naar ons overzicht en vind jouw Public Viewing voor het WK, EK of Nations League:

Organiseer jij ook een Public Viewing?

Je organiseert ook een Public Viewing? Stuur ons dan een bericht en wij zullen jouw evenement gratis en vrijblijvend op onze site zetten.

Contactformulier

Je gaat akkoord met onze Privacyverklaring.*