Voetbal kijken

Online via VPN

Ben jij in het buitenland en wil jij je favoriete zender kijken? De meeste omroepen kunnen via hun website, mediabibliotheek of YouTube worden ontvangen of met terugwerkende kracht worden bekeken. Iedereen kent "uitzending gemist". Het kan zijn dat uitzendingen of hele kanalen om licentieredenen worden geblokkeerd door het gebruik van geo-blocking.

Dit slot kan worden omzeild met een VPN-software. VPN staat voor Virtual Private Network en betekent dat u via het internet een nieuwe, gecodeerde verbinding met een andere locatie maakt. VPN wordt vaak gebruikt voor zakelijke integratie van werknemers in het thuiskantoor of in een filiaal in het bedrijfsnetwerk.

Hou er rekening mee dat de VPN-provider een locatie in Duitsland heeft om de Duitse kanalen te bekijken.

TV kijken via internet betekent dat u rekening moet houden met een hoog datavolume. Vraag uw provider van tevoren wat jouw limiet is en welke kosten kunnen worden gemaakt.

Let op de huidige juridische situatie: Juridische informatie over "Omzeilingsbarrières voor het land" kun je u.a. lees op PC Magazin. Maar één ding op dit punt: je hebt geen strafrechtelijke gevolgen te verwachten, omdat je de algemene voorwaarden overtreedt, maar niet tegen de wet. Hou  er rekening mee dat we niet bevoegd zijn om juridisch advies te geven. De verantwoordelijkheid voor gebruik ligt bij jou.

Zenmate

✩✩✩✩✩

  • 100% Made in Germany
  • 38 miljoen gebruikers
  • beschikbaar voor 9 platforms
  • geen logbestanden
  • meer dan 500 servers op 30 locaties
  • Stream, speel of download zonder limieten
Installeer nu ZenMate VPN